Napravio sam burger od graha s nekim ostatkom graha koji imamo.

Napravio sam burger od graha s nekim ostatkom graha koji imamo.

A onda nas je suprug (koji je radio) iznenadio uzorcima pecan pite i sojine šlag (koji su okusili poput obične šlape s sojinim mlijekom nakon što) !!

Kerf politika: kada je predstavljeno S besplatnim komadom pita, ne odbijajte se!

Uživali smo i u nekoliko uzoraka sira, uzorku kave i uzorku kruha!

Sada uživamo u vrućem čaju i jesmo Radujem se večeri u našim prijateljima Kate i Nate’s House večeras !!!

Više postova od Kath:

Kakva zabavna noć !!!! Imali smo eksploziju gledajući igru s oko 50 drugih Davidsonovih alumnija u baru s ogromnim ekranom. I naravno činjenica koju je Davidson pobijedio napravio noć !! Bilo je tako zabavno za sve veselje i vikati zajedno sa svakom košaricom. Ostali smo kasno (12:30!), Otuda super kasni post jutros. Imao sam i nekoliko previše gutljaja piva 😯 Spavao sam do 8, ali suprug je ustao u pet ujutro kako bi se vozio do Davidsona kako bi uhvatio autobus do Camden Cupa. On je orah!

Večera

Za večeru napravio sam “sagradite svoju salatu” s gomilom povrća, avokada i škampi.

i imao sam a Čaša vina –

Sišli smo dolje na zabavu u 7, a pivci su bili posvuda. Odveli su me odmah do svojih dana na fakultetima. Pokušao sam pogipati svoje kako ne bih previše pio. Vjerojatno sam tijekom igre popio pivo i pol?

Prvo poluvrijeme

Drugo poluvrijeme

Voda koju sam progutao između piva piva –

Mislim da se suprug sinoć malo previše zabavio! Provjerite bacač koji je sam polirao 🙂

Nakon utakmice krenuli smo gore kako bismo se upoznali s nekim prijateljima u baru Martini. Moja djevojka i ja podijelili smo ovu martini napravljenu s Chambordom – bilo je pa. Dobro. Nemam Martinis često, ali kad to učinim, stvarno uživam u njima. Međutim, definitivno mi više nije trebalo alkohol. Krivim glavobolju na ovaj 🙁

Naši su prijatelji naručili malo artičoke. Imao sam oko 5 čipsa i probao dip. Ostati kasno znači da vam treba još jedan zalogaj! Šteta što to nije bilo zdravo.

Kad smo se konačno vratili kući, htio sam pojesti cijeli kruh od bundeve, ali potrčao sam gore i oprao zube prije nego što su mi ruke mogle posegnuti za njom.

Bila je to zabavna noć, ali volio bih da nisam toliko pio. Totalno sam lagan i iako sam popio samo malu čašu vina, pivo ili otprilike i pola martinija, spavao sam loše i jutros se osjećao prilično dehidrirano, bolove i grubo. Mrzim buditi se da se ne osjećam najbolje.

doručak + znoj

Dok su naši muževi u konju, moj prijatelj Casey i ja smo jutros otišli u teretanu. Kruh od bundeve kao zalogaj prije treninga (zajedno s velikom šalicom vode sa svježim limunovim sokom)

Napravio sam 30 minuta na stubištu, plus 15 na ET i nekoj istezanju. Kao i uvijek, bilo je dobro znojiti se 🙂

Došli smo kući i napravili zobene pahuljice. Napravio sam joj klasičnu verziju Kath i jako joj se svidjelo 🙂 Napravio sam samo 1/3 šalice, jer ručamo za nekoliko sati i nije trebala punu zdjelu.

uz kavu

Off To Shopping!

Više postova iz Kath:

Bilo je rano jutro ..

Ali otvaranje je uvijek zabavno jer se postavljate za postavljanje Up Shop! Neka kreativnost teče.

Uzimanje muffina iz pećnice i raspoređivanje na sjajnim pladnjevima

Raspored šipki + škare na pladnjevima

Pijuckajući kavu ..

uzorak Prikazi…

Imao sam pola jabuke, vrh slomljene muffine od jabuke Streusel, 2 šalice kave (jedan dekor) i upravo sada – vruća kriška oraha od cimeta od grožđica ravno iz pećnice!

Posljednja 3 sata (wow prošlo je 3 sata!?) Radio sam na našim prednjim zaslonima, slatkim aranžmanima i još mnogo – spremajući se za dan

Unders -CONTERS NIKADA nisu bili tako organizirani!

Vrijeme je da napravite tonu kolačića 6-paketi!

Više postova iz Kath:

Pile-O-O-O-O-O- Kokosov maslac da me jutros pozdravi za doručak! Hilary mi je dala kraj jedne od svojih staklenki (ona je zakačena na stvari!) Nisam je imala u godinama – mislila sam kupiti više! Očito je trenutno u prodaji na našem WF -u.

Moja zobi baza je Holly’s Goji Berry napravljena u štednjaku s rižom s 1,5 šalica vode, postavljanjem kaše i setom timera. Dodao sam i cimet, sol i vaniliju i miješao se u sir i pola banane. Sviđa mi se banana čvrst u zobi riže, jer se zapravo ne udara u istoj kao što je štednjak. Kokosov maslac + bademov maslac na vrhu. Nisam dodavao granolu ili bilo što zrnato na vrhu otkad koristim veći dio zobi.

Spoon ga Uključi!

Evo pogleda na naš novi namještaj trijema koji je Matt uspio pokupiti. Trebalo mi je 30 minuta da odmotam stolice iz svih njihovih pakiranja. Volite boje! Niste sigurni koji ćemo točan aranžman koristiti. Ljubazno sjedalo je dovoljno dugo da se može položiti s knjigom.

Sretan petak !!

Više postova iz Kath:

3,5 godina kasnije … recimo zbogom 🙁

i pozdravite prednji dio kuće, što sam pokušao sakriti radi privatnosti !! Evo !!

A evo sve ostalo posljednji put (ovo je više za očuvanje moje memorije nego vaše 😉)

Ako ste ikada na Napušteni otok i jedina hrana koju ste imali bio je Biscoff, sada vas mogu uvjeriti da ćete preživjeti.

Nontime -ova kriza gladovanja izbjegavala je jedinu stvar koja je ostala u našem hladnjaku: smrznutom kolutom biscoffa! Imao sam 3

ovo!

Nismo se vratili na Karen do 14 sati i moj bože bio sam gladan. Srećom Karen zna zalihe hladnjaka!

Matt nam je napravio neke sendviče s puretinama Applegate Farms s avokadom i senfom i rajčicom Dijon na velikoj žetvi dakota kruha.

plus strana ‘Loupe i Mango

Plus Sparkin’ Water

danas se još nisu tuširali, a ja sam tako parazol kontraindikacije zašto ne isprobati ove grub. Osim toga, imamo više organizacije u našoj sobi!

Više postova iz Kath:

ha! Bio sam toliko zauzet radeći na ovom portfelju profesionalnog razvoja (simulacija za jedan od mojih klasa portfelja koji je pročitao R.D.s morao je dovršiti kako bi održao svoje vjerodajnice) da sam mislio da sam već objavio ručak!

Slomio sam u 14 sati za zalogaj za jelo. Unatoč svom teškom trčanju, nisam bio previše gladan. Ali imao sam ogroman doručak u 10!

Napravio sam burger od graha s nekim od ostataka graha koji imamo.

pire oko 1/3 šalice graha s 1 žlicom ww brašna , 1 kašik maslinovo ulje, prskanje Worcestershire -a i prskanje Emeril -ovog začina.

formirajte se u patty i pljačkati na tavi s sprejom za kuhanje.

Nije bilo moje najbolje, ali najbolje Bilo je dobro s kečapom, senfom, rajčicom + špinat

čips sa strane

2 mala šljiva (b) s

Munch. Škripanje. Ručak.

Sastanak Larbs za večeru u 7. Prije toga idem u trgovinu cipela. Nazvao sam utrnunost stopala i očito to nije normalno i ne bi trebalo biti samo aklimatizaciju. Osjećam se loše jer sam trčao u njima tjedan dana, ali rekla je da će me ponovno prilagoditi.

leđa 2 rada!

Više postova iz Kath:

Dani kada se moram probuditi na budilnik

ovo! Nikad nisu tako zabavni. Toliko sam razmažen da većinu dana imam fleksibilan raspored spavanja. Ali danas imamo super zabavan događaj za prisustvovanje i morali smo ustati i ići.

Budilica je puhao.

Tada je moj automobil alarm nasumično nestao !?

Bilo je to kao da je automobil znao da sam budan. Slučajno sam jučer stavio ključeve automobila (i daljinski) u sušilicu i mislim da je to zabrljalo s jednim od senzora. Nadamo se da se to neće ponoviti ili ćemo biti izbačeni iz susjedstva!

Nisam htio trčati jutros. Ali tko radi kad leže u krevetu!? Koristila sam svoju tehniku vizualizacije kako bih razmišljala o tome kako bih se osjećala ako krenem ili nisam. Ako bih htio trčati popodne (što nikada nije tako uspješno) ili samo uzeti slobodan dan. U konačnici je vizualizacija pobijedila i počeo sam se oblačiti. Jednom kad sam bio u odjeći za vježbanje, pumpao sam da idem! Uvijek djeluje.

Imao je pola staze za miksom prije nego što smo otišli. Nije me briga za ovaj.

Tijekom naših 4,8 milja, Matt i ja smo razgovarali o tome što ćemo imati za doručak i činjenicu da smo trčali (ha!) 45 minuta iza rasporeda. Odlučeno je da će žitarice biti najprikladnije. Zaista uživam u zdjelicama hladnih žitarica, ali nikad nisu tako zadovoljavajuće lijena jutra, pa se ponekad radujem užurbanim jutra kao izgovor za zdjelu.

Današnja zdjela, međutim, sadržana je na pari mlijeka Napravio Matt dok sam se tuširao! Za nas je zagrijao 2 šalice mlijeka na peć na 150* (i tada je isključio toplinu kako ne bi izgorio).

Definitivno je bilo zabavno ne imati hladne hladne žitarice! < /p>

Moja zdjela je bila fenomenalna mješavina. S žitaricama smatram više tekstura koje mogu dobiti više uživam u procesu prehrane, a ne samo da ga spuštam

Evo kako izgleda moja heljda. Pozitivan sam da je tostiran, a to ima lijepu rodnu mrvicu! Savršeno za zdjelu od žitarica.

u zdjelu:

~ 1/4 šalice drevnih zrna granola ~ 1/4 šalice pšeničnih slojeva (kuhani) ~ 1/4 šalice cheerios uzorak ~ 1/4 šalice Sjemenke pom ~ 2 tbsp heljda ~ 1 tbsp zob ~ 1 tbsp lamen ~ 1 žlica kokosa ~ 1 šalica mlijeka

café!

idemo u vinograd na okus slijepog vina !!! To je događaj za tisak i oduševljen sam što sam pozvan. Više detalja dolazi! [P.S. Pljuvanje će biti uključeno danas!]

Više postova iz Kath:

SummaTaTime, SummaTime, Sum SummitAtIMe. Kako se dani sve kraći, tako je i naše vrijeme ostalo s ljetnim proizvodima.

Lijepe rajčice. Svježa okra. Hrskavi zeleni grah. Paprike koje ugrize.

Svi se okupljaju u ovoj salati koja je jednako zdrava koliko i ukusna.

Zvijezda emisije je svježi grah koji sam pokupio s tržišta našeg farmera . Pot Luck Farm me zakačio na njihovu. Budući da su svježi, ne treba ih natopiti – samo kuhajte polako 30 minuta i imate savršeno nježni grah. Ako nemate toliko sreće da nađete svježe lima, definitivno možete koristiti konzervirani ili smrznuti. Također biste se mogli zamijeniti u bilo kojoj vrsti zrna koja vam se sviđa!

Okuhao sam svoje limas kako je usmjeren i dodao svoj zeleni grah u posljednje 3 minute kako bih im dao brzi blanch.

u međuvremenu , moja okra se pekla u pećnici nakon što sam bacala dimljenu papriku, sol i maslinovo ulje

Nasjeckala sam rajčicu i nešto cilantro i napravila preljev da povučem jelo zajedno.

ovo Je li moj klasični preljev od medenog senfa – jednaki dijelovi med, limun, maslinovo ulje i senf plus češnjak i sol za okus.

print

PIN

Ljetna salata od povrća

Ova ljetna salata ugrađuje Najbolje od povrća kasnog ljeta, uključujući svježi grah Lima. Ako nemate svježi grah, upotrijebite smrznuto, osušeni i natopljeni ili konzervirani. Ili podkor u bilo kojem grahu koji vam se sviđa. Poslužite ovo jelo kao stranu za meso ili samostalno za laganu vegetarijansku večeru. Ako imate kozji sir, bio bi ukusan na vrhu!

Vrijeme pripreme 30 minuta

Vrijeme kuhanja 1 minute

Ukupno vrijeme 31 minute

Porcije 6 obroka

Autor Kath Young

Sastojci

3-4 šalice cijele okrane šalice svježeg zelenog graha3 Veliki ili 5 malih heirloom rajčice2 paprike2 šalice svježeg graha ili drugog graha1,5 žlice maslinovog ulja1 žlice dimljena paprika1 tsp kosher sol sol Olive 2 tbbsp meda limun limun Ulje2 TBSP Dijon senf1 češanj češanj češnjak1/4 žličice košer sol

Upute

Donesite veliki lonac vode za kuhanje i kuhajte grah u limu dok ne omekša, oko 30 minuta. Dodijelite zeleni grah u posljednjih nekoliko minuta kuhanja . (Ako ne kuhate svoje limas ispočetka, samo sami možete kuhati zeleni grah.) Zagrijte pećnicu na 350* i pecite okra izbačenu u maslinovo ulje i papriku dok ne omekša, oko 30 minuta. Komadi veličine.SHAKE DIJELJITE SASTAVLJIVANJE U JARU.TRIM OKRA ISPRAVLJENO nakon pečenja. Sve zajedno u velikoj zdjeli i ukrasite svježim cilantrom.

Više postova iz Kath:

Osjećam se kao da vodimo pansion 🙂 ljudi u svakom kutu!

[tako medvjed…;)]

Jučer smo pokupili nešto poput 7 kruha velikog kruha za žetvu. Karen je donijela pregršt iz trgovine Charlotte, a Pablo nam je dao nekoliko iz Warrentona. Naravno da smo morali napraviti francuski tost za doručak!

Matt je sinoć hladno prevrnuo neke ledene. Upravo je stavio 1/3 šalicu terena s 40 oz hladne vode i u hladnjaku je preko noći učvrstio. Ispalo je sjajno. Samo zahtijeva malo promišljenosti!

Jednog dana napravili smo i nekoliko kockica kave. Uložio sam nešto sa svojim mlijekom i sipao

Izgleda grubo s tom crnom kockom!

preliven narezanom breskvom, Bella jede kupinsku pekmez, suncokretov maslac, chia sjemenke i kodiak malinu Sirup

Moram malo raditi, a malo idemo na veliku powerwalk preko UVA -a. H3>

Više postova iz Kath:

Matt i ja dajemo sebi dodatak za zabavnu potrošnju, tako da ne trebamo provjeriti s drugim prije nego što kupimo stvari za sebe (ili darove jedni drugima! ) Matt’s gotovo u potpunosti provodi na zalihama i frizurama piva, a moje se provodi na ljepoti i odjeći. Ili pedikura ili masaža s vremena na vrijeme 🙂

Stitch Fix i Birchbox bili su tako zabavni dodaci u moj život. Neki vole lov na novu odjeću ili šminku, ali ja još više volim element iznenađenja. Birchbox je dovoljno mala investicija (10 USD mjesečno) da ako ne volim sve, u redu je (iako gotovo uvijek radim), a Stitch Fix je izvrstan jer je vaš jedini rizik naknada za stil od 20 dolara – koju čuvate ako kupujete jedna stvar. Za svoj prvi popravak kupio sam 3/5 predmeta i nosio sam sva tri tonu. Moj drugi popravak bio je nekako poprsje. Svidjela mi se polovica odjeće, ali na kraju sam ih vratio jer mi nisu odgovarali Juuuustu. Treći put je bio najbolji! Zadržao sam svih 5 stvari. Detaljne povratne informacije koje sam ostavio zaista su se isplatile.

Edmond Chevron Print Henley košulja // 54 USD

Veličina: Desno

stil: volim

Cijena: točno u redu

fit/cut: volim to

apsolutno volite ovu košulju !! Ne možete reći na fotografijama, ali tkanina je super meka i rastezljiva – gotovo poput odjeće od bambusa koju sam imao? Boje se ljuljaju i volim da se rukavi kotrljaju ili dolje. Emily i ja sada možemo biti blizanci!

Bristol SOLID i prugasta pletena košulja // 68 USD

Veličina: Upravo u redu

Cijena: previsoka

stil: volim ga

fit/cut: volim ga

super casual + slatka – točno moj stil! Volite nautičke pruge na poleđini.

Kaleigh -ov gnjak za gležanj Skinny Jean // 88 $

Veličina: Upravo u redu

stil: Sviđa mi se

Cijena: previsoka

fit/cut: baš u redu

Stvarno sam bio na ogradi s njima. Odgovaraju mi kao rukavica i bili su super udobni, ali svijetla boja nije najvažnija na nogama. Ali bili su za razliku od svega što posjedujem i osjećam kao da moram malo izaći iz svoje zone komfora. Osim toga, odskočio sam fotografije s nekolicine prijatelja koji su se svi složili da su slatke i izgledali su dobro! Vjerojatno ću nositi dužu košulju s ovim kako bih uravnotežio donju polovicu.

Evie nacrtaj gutljaj gutljaj za vrat vrata // 64 USD

Veličina: Upravo u redu

Cijena: baš u redu

stil: volim ga

fit/cut: volim to

Ako je ova vrsta udobnosti modna, želim posjedovati sve sve Moda! Ovo je totalno moja šalica čaja – super udoban, ali napravljen od zanimljivog materijala da ga ne bi izgledao. Skoro da sam to vratio jer idemo u ljeto, ali moje jeseni sebstvo zahvaljuje mi 🙂 Plus, možda će mi trebati za hladne noći na plaži! Toliko slatkiša od tipične dukserice za kapuljače.

Alexandra Stone Studs // $ 55

Veličina: Upravo u redu

stil: volim

Cijena: previsoka

fit/cut: volim to

Volio sam ove naušnice zbog njihove jednostavnosti i praktičnosti. Aqua mi je najdraža boja i puno vremena nosim studence. I oni se podudaraju s toliko moje odjeće. Obično nikad ne bih plaćao toliko za naušnice, ali natjerao sam ih da ispune popravke jer su s 25% popustom bili praktički besplatni!

Contents